menu myDiary

Rommelig liefdesleven

W. Die staat momenteel centraal in mijn gedachten. Al maanden. Ze teistert me. Ze leek de beste vriendin die ik altijd al zocht. Zij had een relatie met een goede vriend van mijn vriend. Ik was super gelukkig tot de aap uit de mauw kwam. Ze bleek te flirten met mijn vriend. Hij ook met haar. Hij heeft dit opgebiecht, zij ontkent alles. Uiteindelijk heeft ze onze ruzie doorgeluld aan de vriendengroep. Alsof ze trots was op wat er was gebeurd. Wel ontkende ze dat ze dit gedaan had, tegen mij. Uiteindelijk is dit wel toegegeven aan J. We zijn twee maanden uit elkaar geweest. Uiteindelijk zijn we tóch weer bij elkaar gekomen.

Nu blijkt ze nóg een relatie te hebben opgebroken. Waarom betrek ik dit zo op mijzelf? Dit hadden J. en W. kunnen zijn. Zij hadden nu ook samen kunnen komen. Zal J. jaloers zijn? Beseffen wat hij nu moet missen?
Ben ik wel goed genoeg? Ik voel me tweede keus. En zal dit gevoel ooit over gaan?

Ik weet dat ik beter af ben zonder de relatie die ik nu heb met J. Maar ik hoop hier overheen te komen. Het is immers bij flirten gebleven..
Misschien dat ik zelf wat meer open moet gaan staan voor andere mannen. Misschien kom ik wel iemand tegen die mij dit gevoel nooit zou geven. Misschien snapt J. Mij op contact met andere mannen en ziet hij in hoe veel pijn het doet om met die onzekerheid te moeten leven.
Het maakt ook niet uit. De behoefte is er niet naar. Ik wil hem, maar dan 100% loyaal naar mij toe.

Ik sta er nu zo in:

Ik zie het allemaal wel. Misschien word ik gelukkig met hem, misschien kom ik iemand anders tegen. Ik zou mij in ieder geval niet schuldig voelen.

10 jan 2018 - 175x gelezen
CharlieD
Vrouw, 23 jaar
vorige  volgende
10 jan 2018 14:00 Rommelig liefdesleven
01 jun 2017 22:24 Borderline en relatieproblemen
14 mrt 2017 19:17 Huisdier, advies?
meer..