menu myDiary

Business woman

LSDsuicide     5 dec 2017     Tekst grootte: A A
Ik voel me echt een zakenvrouw. Mijn blog gaat als een trein (www.nevernotcooking.nl) ik doe tegenwoordig ook catering klussen en kook maaltijden die mensen kunnen afhalen voor een klein bedrag. Maar daarnaast ben ik gisteren ook officieel begonnen als horeca adviseur; ik ben een restaurant aan het opzetten hier in de buurt met een heel leuk team. Dus over een tijdje kun je uit eten in een restaurant met enkel mijn gerechten op de kaart.

1. Maaltijden afhalen
Ik verdien er niks op, dat klinkt misschien alsof het de moeite niet is, maar ik vind koken voor anderen erg fijn. In Leiden zijn er maar weinig vegan zaken waar je maaltijden kunt oppikken. Bij mij kan dit wel nu en voor €5 tot €8 (afhankelijk van de maaltijd) kun je dus lekker eten ophalen. Elke week op woensdag en vrijdag kook ik voor anderen en I love this so much, al het contact met mensen maakt me enorm blij. Aanstaande vrijdag heb ik bijvoorbeeld vegan lasagne op het menu staan en maar liefst 10 mensen die komen afhalen. Makes me happy. Yay!

2. Blog
DIE GAAT ALS EEN TREIN. Bezoekersaantallen groeien, leuk contact met mensen en veel bedrijven weten me inmiddels te vinden voor samenwerkingen, reclames, etc. Inmiddels pak ik ook Youtube mee, al ben ik daar nog niet zo actief mee. Ik vind het wel erg tof om te doen.

3. Horeca adviseur
Het is veel werk en ik ben in mijn eentje verantwoordelijk voor de inrichting van de keuken, het samenstellen van de ontbijt/lunch/borrel/diner kaart, het zoeken van leveranciers, het samenstellen van de dranken kaart (alles biologisch dus ook wijn, bier, frisdrank), het maken van de HACCP lijsten, het opstellen van allergenen kaarten, etc. Een aardige klus maar erg leuk. Voordeel? Alles kan vanuit huis en dat maakt me ook blij, ik kan zelf mijn tijd indelen, etc. Het i spannend maar het is zo leuk om hier mee bezig te zijn.

4. Vegan Challenge & NVV
Ik ben inmiddels blogger bij de Vegan Challenge en ik doe de social media. Vanaf medio januari ga ik echte de receptontwikkeling doen voor de Vegan Challenge. Bij de NVV (Nederlandse Vereniging voor Veganisme) ben ik ook inmiddels aan het team recept-ontwikkeling toegevoegd maar die recepten komen allemaal in een magazine. Deze maand ergens voor het eerst, ik heb de proefdruk van de week gezien en ik kan niet anders zeggen dan dat ik trots op mezelf ben!

198x gelezen
Er zijn 8 reacties op dit verhaal.
LSDsuicide
Vrouw, 28 jaar
vorige  volgende
05 dec 2017 11:05 Business woman
meer..