menu myDiary

..

NYB     13 nov 2017     Tekst grootte: A A
Het is alweer lang geleden dat ik hier heb geschreven.
De afgelopen week wou ik hier eigenlijk wel dingen schrijven maar het lukte gewoon niet. Het was te druk en rustig tegelijk, er is van alles en nog wat gebeurt

Eerst kreeg ik maandag avond zelf een terugval waardoor ik dinsdag en woensdag niet naar school was gegaan. Woensdag moest ik naar de huisarts om toch het passend alternatief aan te vragen. Nadat we dit gedaan hadden hadden we mijn moeder opgebeld aangezien die ziek was en we in de buurt waren en langs wouden komen maar ze was niet uit. Later bleek ze toen al in het ziekenhuis te liggen. Donderdag was ik naar haar toe gegaan, ze zag er echt niet uit, ze was binnengekomen voor uitdroging. Ze had al een paar dagen nauwelijks tot niets gegeten en gedronken.
Donderdag avond had ik ook nog een afspraak in Elst, dit was gelukkig geen lange afspraak. Ik kon in Elst bij iemand blijven slapen want vrijdag moest ik om half 10 in Arnhem zijn om een gastles te geven. Hier was er ook nog veel gedoe met de planning waardoor de les last-minute nog anders moest. Uiteindelijk geen probleem maar het maakt het toch wat vermoeiender. Na afloop ben ik weer naar m'n moeder in het ziekenhuis gegaan. Gelukkig ging het al weer stukken beter met haar. Hier zijn m'n vriend, vader en zus ook heen gekomen en na afloop zijn we met zijn 4e een lekkere pizza gaan eten.
De rest van het weekend was niet heel bijzonder, elke dag even m'n moeder bezoeken en veel rusten.
Nu was het idee dat ik maandag weer naar school zou gaan en deze week wat halve dagen zou maken op school. Maar ze hadden in het ziekenhuis een tolk nodig voor met de psychiater. Hier kon ik alleen heen dus ben ik daar vandaag heen geweest. De uitkomst is dat m'n moeder wordt opgenomen in een kliniek voor depressie en een beginnende eetstoornis. De komende weken zal de waarschijnlijk niet thuis zijn dus maar daar horen we morgen meer over.

Voor m'n eigen passend alternatief hebben ze aanvullende vragen gesteld. Morgen of overmorgen worden we door de huisarts teruggebeld met de uitslag. Ik hoop dat ze het goedkeuren want anders zal ik nog meer school gaan missen de komende tijd en dat wil ik echt niet. Vorige maand was ik veel ziek en nu heb ik alweer 5 dagen school gemist en aankomende week zal ik ook geen complete dagen maken.

Maar nu even een middagje lekker gamen en rusten, vanavond nog een leuke afspraak in Arnhem en daarna door naar Zwolle. Morgen een half dagje school en daarna weer naar m'n moeder voor het gesprek met de psychiaters over hoe nu verder.

120x gelezen
Er zijn 2 reacties op dit verhaal.
NYB
Vrouw, 17 jaar
vorige  volgende
13 nov 2017 13:51 ..
18 sep 2017 21:44 Mislukkeling
15 jun 2017 00:41 idk...
meer..