menu myDiary

Triest

Ik ben er weer, met mijn dramatische verhaaltjes, oh, de jeugd van tegenwoordig. Soms heb ik leuke dingen om te vertellen, maar vandaag is niet zo'n dag, ik heb weer iets raars gelezen, gezien, 'meegemaakt'?

Ten eerste wil ik beginnen met het feit dat ik Facebook Messenger een nutteloze app vind. Zo. Je wordt gedwongen om dat te downloaden, als je ooit een berichtje wilt kunnen lezen. Dus dat doe ik bij elke melding, die flutapp opnieuw downloaden, om hem vervolgens te verwijderen, want tja, ik gebruik hem nooit, dus een permanente plek op mijn mobiel verdient 'ie niet. Ik vertrouw hem ook niet.

Ik had een berichtje. Van iemand die geen vriend van me was. Het was de naam van mijn ex, maar dan met wat letters omgehusseld. Ik heb mijn ex geblokkeerd op alles wat ik maar kon bedenken. Zijn nummer, Snapchat, Facebook, Whatsapp... Dat kon 'ie blijkbaar niet aan, als hij zo ver is gegaan om een nieuw Facebookaccount aan te maken. Blijkbaar wilde hij érg, érg graag iets met mij delen. Dat is op zich al sneu.

Het kwam erop neer dat het hem speet dat hij had gezegd dat hij was vreemdgegaan, want hij was nooit vreemdgegaan, maar hij wilde gewoon dat ik niet meer met hem zou praten. Aha. Juist.

Ik had heel veel vragen. Ben je triest, of ben je triest? Moet ik dit geloven? Hoe diep zit je verstrikt in je web van leugens? Weet je nog wel wat realiteit is? Waarom zou je liegen dat je bent vreemdgegaan?
Hoe dan ook, ik weet niet wat ik moet geloven en ik maak me er ook vrij weinig zorgen over, want man, dit is gewoon te triest.
Optie één is dat hij liegt dat hij had gelogen. Ik had namelijk een vriend van hem geappt die me verzekerde dat hij echt vreemd was gegaan en dat hij het ook een slechte actie vond. Optie twee is dan dat hij die vriend over heeft gehaald om mee te gaan liegen. Maar dat laatste geloof ik niet, want niet iedereen is zo triest als mijn ex. Niet iedereen liegt om dit soort dingen om dit soort redenen.

Je kan wel geloven dat ik mezelf moest tegenhouden om: 'Je bent triest.' te reageren. Nee, ik ga verder met mijn leven, lekker blokkeren, dat soort dingen. Maar oh, ik wil zo graag zeggen dat hij triest is. Extreem graag.

Gewoon, hij wil zo graag zijn imago verbeteren. Maar dat werkt niet. Dat werkt echt niet. Ik zie het al voor me. Hij heeft sinds eind juli niet goed kunnen slapen, omdat hij weer eens een fout had gemaakt, jawel, hij had weer iets verneukt. Dan niet per se dat stuk waar ik respectloos via Whatsapp ben gedumpt, meer het stuk dat ik hem zwak en triest noemde omdat hij het niet tegen mijn gezicht durfde te zeggen, zeker, zijn imago was aangetast. En dat imago moest hij rechtzetten. Denk ik? Ik snap het niet meer.
Want anders zou hij zich toch verontschuldigen, omdat hij het via de app heeft uitgemaakt, heeft gelogen over allerlei onzin en me gewoon pijn heeft gedaan, in het algemeen?

Ik snap sowieso niet waarom mensen liegen. Hoe moeilijk is het nou om tegen iemand te zeggen dat je geen relatie meer wilt? Hoe moeilijk is het nou om te antwoorden dat je twijfels hebt, als ze letterlijk aan je vragen of je het nog wel leuk vindt? Gewoon, je zegt dat je ergens over wilt praten, in real life, want zo doen volwassenen dat. Dan praat je erover. Dan leer je hoe iemand anders zich erover voelt en dat kan dan wel pijnlijk zijn, maar het hoor erbij.

Kinderen verzinnen smoesjes om dat soort dingen te vermijden.
Kinderen verzinnen nog meer smoesjes rond die smoesjes totdat ze niet meer weten waar ze ook al weer allemaal over gelogen hebben.

Ik vind het overigens wel hilarisch dat hij dacht dat ik hem zou blijven appen, want man, het feit dat ik via Whatsapp gedumpt was, was al erg genoeg. Dan heb ik al vrij weinig respect voor je. Hij heeft me verkeerd ingeschat. Echt. Hij is degene die maar niet ophoudt met appen. Excuusjes maken voor fouten, maar aan de andere kant niet inzien wáárom het fout was.
Ik bedoel, wie gaat er nou zo ver om een nieuw Facebookaccount aan te maken, om hun ex die hen op alles heeft geblokkeerd een berichtje te sturen? Zo'n dubieus berichtje als deze?

Triest. Triest. Triest, triest, triest.

Vergeet me nou maar, kerel.

Je hebt het zelf ernstig verneukt.

12 okt 2017 - 272x gelezen
iAngel
Vrouw, 20 jaar
vorige  volgende
15 sep 2018 16:39 -
15 sep 2018 15:31 Uit
13 sep 2018 12:38 Man
11 sep 2018 21:34 Gewoontjes
03 sep 2018 10:03 Laptop
02 sep 2018 00:12 Joe
27 aug 2018 00:18 Meh
22 aug 2018 19:47 Zucht
17 aug 2018 12:52 Pindakaas
15 aug 2018 23:14 Toekomsten
11 aug 2018 10:57 Vakantie
06 aug 2018 22:02 Nuggets
02 aug 2018 09:12 ~~~~~~~~
01 aug 2018 12:59 Gaap
22 jul 2018 22:56 Pfoe
meer..