menu myDiary

Help mij met mijn sm

Chanterminou     11 aug 2017     Tekst grootte: A A
Haha nu je toch hier bent, sm staat voor schoonmoeder.

Kort gezegd heb ik niet zo'n vlotte relatie met haar al jaren en jaren niet. volgend jaar ga ik trouwen en de tijd is hier om getuigen te kiezen. Zowel ik als mijn vriend hebben haar niet gekozen.
Ze vraagt elke week of ik al weet wie mee gaat met het zoeken van de trouwjurk maar ze is erg dominant en dwingend en overdreven uitgesproken kritisch over de mindere kanten van mij en mijn lichaam.
Dat heb ik dus liever niet om me heen bij de zoektocht.
Daarbij is de bruiloft al intiem en blijven er zo weinig mensen over die de jurk dan nog niet gezien hebben. In de avond trek ik een meer feestelijke jurk aan na de openingsdans.

Oja ik dwaal af.

Naast dat ik mijn schoonmoeder gewoon echt niet mag of leuk vind, kan ik het wel maken om haar overal buiten te houden (omtrent de jurk)? ze wilt zo graag maarja ik strijk zovaak over me hart en pakt altijd slecht uit. Blegh ik wil niet het monster zijn in dit verhaal.

*context: ik heb al 3maal tijdens verschillende avondjes visite weken geleden gelijk op haar vraag geantwoord: sorry ik verwacht niet dat je erbij zult zijn. Maar vandaag de dag vraagt ze er nog steeds naar.

Inprincipe gaat m'n moeder mee en m'n getuigen: schoonzus (dochter van me schoonmoeder) en zus.

184x gelezen - bewerkt op 12 aug 2017
Er zijn 6 reacties op dit verhaal.
Chanterminou
Vrouw, 24 jaar
vorige  volgende
11 aug 2017 18:03 Help mij met mijn sm
meer..