menu myDiary

Liefdesleven

DBanoniem     11 aug 2017     Tekst grootte: A A
Hoi!

In 2009 is mijn neefje geboren, dat was in maart. Doordat hij er ineens was, kregen mijn zusje en ik natuurlijk minder aandacht, niet dat we zoveel aandacht nodig hadden, maar alles in het gezin draaide nu om mijn neefje.
Ik had uiteraard behoefte aan meer aandacht, of in ieder geval meer behoefte aan praten en niet alleen maar over mijn neefje of over baby dingen. Ik ging op internet zoeken naar gezellige chatboxen, gewoon om mijn ei kwijt te kunnen bij mensen die mij niet kenden. Uiteindelijk kwam ik op een datingsite terecht, ik heb daar een profiel voor aangemaakt, geen idee waarom want ik zocht helemaal geen relatie of zo. Toen kreeg ik contact met een jongen, V, die 4 jaar ouder was dan ik, hij zag er goed uit en woonde in een dorp hier 20 minuten fietsen vandaan. We hebben via MSN gepraat en 1 april besloten we dat we elkaar wilden ontmoeten. Hij bleek zo'n jongen te zijn die alleen maar uit was op lust en geen zin had in een relatie. Op dat moment dacht ik er ook zo over, ik had gewoon behoefte aan aandacht en ik wilde gewoon vaker weg zijn van huis. Ik was best wel kwetsbaar in die tijd en liet me nogal meeslepen in bepaalde situaties... Vanaf die eerste april sliep ik elke week bij hem.

In die tijd ging ik ook nog meer uit dan ik al deed. In mei werd er een nieuw cafe geopend, daar ging ik elke vrijdag en zaterdag naartoe met mijn vriendinnen. Waarna ik vanuit de stad naar huis ging om mijn spullen te pakken om naar V te gaan. Ik fietste dus 15 minuten vanuit de stad naar huis en vanaf huis ging ik om 4u 's nachts, soms nog later, nog 20 minuten in mijn eentje op de fiets naar het andere dorp.
Ik ging in die tijd niet meer veel met R of L om, R kreeg een relatie met iemand die aan de andere kant van het land woonde dus die zag ik heel af en toe nog en L ging natuurlijk al met haar vriend en zij had geen behoefte aan uitgaan. Met mijn andere vriendinnen, die wel graag uitgingen, zijn we naar dat nieuwe cafe gegaan. Daar ontmoette ik mijn huidige vriend, hij is vrienden met een collega van mijn zus die ik al wel kende. Hij was echt heel erg grappig en lief en gul. Elke week dat ik naar dat cafe ging was hij er ook en we hebben elke week zo ontzettend veel plezier gehad, op een gegeven moment ging ik uit alleen maar om hem te zien... Ondertussen ging ik ook nog steeds elke week naar V toe. Dat heb ik tot februari 2011 volgehouden, bijna 2 jaar dus. Op een dag keek ik in zijn computer, ik was op MSN aan het kijken toen hij naar zijn werk was. En ja, zoals elk meisje nieuwsgierig is, ben ik dat natuurlijk ook... Ik ging kijken op zijn MSN en ik zag dat hij ondertussen met nog minimaal 3 andere meisjes aan het chatten was en allemaal negatieve dingen over mij aan het vertellen was, niet over mijn persoonlijkheid maar over wat er tussen de lakens gebeurde. Hij heeft al die tijd dat ik daar sliep nog nooit geklaagd en ineens las ik dat, dat was dus meteen het einde van onze avonturen. Ik was door dat wat ik had gelezen zo onzeker geworden dat ik besloot dat ik voorlopig niet intiem wilde zijn met iemand.

Op een zaterdag in december 2011 gingen een vriendin, M, en ik wijn halen bij de c1000, zodat we die avond konden gaan voordrinken voor we weer naar de stad gingen. Ik at bij haar en het was gezellig. Rond 19:30 hoorden we ineens sirenes in de buurt, dat hoor je natuurlijk wel vaker dus wij gingen gewoon door met wat we aan het doen waren... Tot M een appje kreeg van haar neefje, hij werkte ook bij de c1000, dat er was geschoten voor in de winkel. Een andere vriendin, A, van mij werkte daar toen ook, dus M en ik gingen die kant op om te kijken wat er precies gebeurd was en ik zei tegen haar, als er maar niets met A is gebeurd!! Ik raakte op dat moment echt in paniek. Toen hoorden we dat de ex van een van de kassamedewerksters een meisje had doodgeschoten. Niet veel later kregen we te horen dat het inderdaad om A ging. Ik heb er zoveel verdriet om gehad dat ik me niet goed kan herinneren hoe we de rest van de avond zijn doorgekomen. We hebben alle wijn op gedronken en zijn toch de stad in gegaan, zodat ik afgeleid werd. M'n huidige vriend was er ook en ik was uiteraard heel erg verdrietig dus ik moest huilen en hij was toen heel erg lief voor me, we hebben heel lang gepraat over A en toen heeft hij me naar huis gebracht.

In juni 2012 was ik weer eens in de kroeg en waren m'n huidige vriend en zijn vrienden bij Defqon. Ik vroeg hem of ze na de tijd nog de stad in kwamen als het niet te laat werd. Uiteindelijk kwamen ze rond een uur of 2 pas in de stad en hebben we natuurlijk weer veel gelachen... Hij vroeg of ik even met hem mee wilde lopen naar de andere kant van de bar, even weg bij zijn vrienden zodat we even konden praten. Toen we aan de andere kant van de bar kwamen, kwam hij dichterbij en zei hij dat hij eigenlijk helemaal niet wilde praten maar dit wilde doen, en toen begon hij me te zoenen. Ik was na die tijd nog verliefder op hem dan ik al was!
Een vriend van hem had een relatie met een vriendin van mij en we gingen een week of 2 na de zoen met zijn vieren naar de bioscoop, als een date. We hadden het heel erg leuk samen en toen hij me thuis had afgezet kreeg ik een zoen en vertelde hij me dat hij me wel heel erg leuk vond.
Begin juli had mijn huidige vriend een bruiloft, hij is Armeens en Armenen weten wel hoe je een feestje moet vieren...... Hij kwam na de bruiloft nog de stad in, want ik had hem gezegd dat ik wel van mannen in pak houd en dat ik hem wel eens in een pak wilde zien. Hij was zó dronken dat ik hem heb gezegd dat hij naar huis moest gaan en dat ik geen relatie met hem wilde als hij zo raar deed. Hij had een vriend van hem in zijn gezicht geslagen, niet heel hard ofzo, maar hij deed wel heel erg raar... De volgende dag heeft hij me een app gestuurd van 10 minuten lang om zijn excuses aan te bieden. Na dat appje was alles weer goed.
5 augustus hadden we een examen feestje van een vriend van hem, die vriend heeft verkering met mijn vriendin M. Het was op een zondag en mijn huidige vriend had vakantie, dus we gingen met zijn allen nog naar een discotheek hier in de buurt, die is alleen op zondag open... Het was een heel gezellige avond en toen we op de fiets terug naar huis zaten vroeg m'n huidige vriend aan mij; We draaien er nu lang genoeg omheen, wil je mijn vriendinnetje zijn? En ik zei natuurlijk JAAA!!! 5 augustus 2012 had ik eindelijk verkering met de jongen die ik 3 jaar daarvoor ontmoette en die ik vanaf het begin al heel leuk vond!

Mijn lieve vriendje is mijn beste vriend, mijn steun en toeverlaat en ik hou elke dag meer van mijn hem. We zijn nu 5 jaar verder en ik denk dat we het nog wel 80 jaar met elkaar kunnen en zullen volhoudenverliefd!

Liefs M.123x gelezen - bewerkt op 13 okt 2017
DBanoniem
Vrouw, 26 jaar
vorige  volgende
15 okt 2017 16:19 Zaterdag de 14e.
13 okt 2017 12:52 Overdreven emotioneel.
13 okt 2017 01:26 Petitie dubbele achternaam.
12 okt 2017 07:05 Aandacht vragen.
09 okt 2017 22:58 Groepsles
05 okt 2017 00:04 Eindelijk!
03 okt 2017 17:49 Goed bezig.
30 sep 2017 19:12 Onderweg.
26 sep 2017 21:34 Leuk! (?)
22 sep 2017 22:51 Ik ben er klaar mee.
21 sep 2017 22:58 Meer informatie.
21 sep 2017 02:38 02:35
19 sep 2017 17:03 Nu weet ik het weer.
18 sep 2017 20:26 Solliciteren.
17 sep 2017 22:40 Plus size.
meer..