Wat is de volglijst?

Als je het leuk vindt om de verhalen van een bepaalde schrijver op myDiary te lezen, dan kun je diegene op je volglijst zetten. Door ze op die lijst te zetten zijn de nieuwste verhalen makkelijker terug te vinden. In het menu is een knop 'Volglijst' waar de lijst met de recentste verhalen van deze gebruikers te zien is.

Je zet een schrijver op je volglijst door naar zijn of haar profielpagina te gaan en daar op 'voeg toe aan volglijst' te klikken. Hiervoor moet je uiteraard ingelogd zijn. Je kunt naar iemand's profielpagina gaan door op zijn of haar nickname te klikken.

De schrijver kan niet zien wie hem of haar volgt, volgen is dus anoniem.