Link (url) toevoegen aan verhaal

Het verwijzen naar een webpagina kan gewoon als tekst, maar een klikbare link of url is natuurlijk handiger voor de lezer. Dat kan op de volgende twee manieren:

Automatisch:
Selecteer de url tekst. Klik vervolgens op het ketting icoontje op de lay-out balk, direct onder het verhaal veld. Dit voegt de url code toe (zie ook volgende punt).

Handmatig:
[url=http://www.mydiary.nl]myDiary[/url]

Waarbij http://www.mydiary.nl moet worden vervangen door de site waar naar verwezen moet worden en myDiary door de tekst die weergegeven moet worden en dus klikbaar is.
Vergeet de http:// niet, anders werkt de link niet.