menu myDiary

Wat kan ik doen als een gebruiker mij lastig valt?


Iedereen hier op myDiary is vrij om te schrijven wat hij of zij wil en dit geldt ook voor het commentaar op de dagboek verhalen. Uiteraard hebben we graag dat je je fatsoenlijk gedraagt en let erop dat het ook volgens de wet verboden is iemand opzettelijk te schaden.

In eerste instantie kun je de lastige gebruiker toevoegen aan je negeerlijst.
Dit kun je eenvoudig doen door het profiel van de lastige gebruiker te bekijken wanneer je ingelogd bent. Je ziet dan onderaan de mogelijkheid staan de gebruiker toe te voegen aan je negeerlijst.

Wanneer een gebruiker op je negeerlijst staat kan hij of zij niet langer reageren op je verhalen. Ook kan deze gebruiker je geen privé-berichten sturen.
Mocht je iemand per ongeluk op je negeerlijst hebben geplaatst dan kun je hem of haar er weer af halen via het negeerlijst beheer.

Mocht de gebruiker je nog steeds lastig blijven van, dan kun je het beste de beheerders van myDiary waarschuwen. Het e-mail adres hiervan kun je vinden op de Contact pagina, daar kom je door op contact te klikken in het menu.
Leg in de e-mail uit wie het probleem vormt en wat er precies aan de hand is. Vinden wij de klacht serieus genoeg, dan zullen wij de gebruiker die het probleem vormt waarschuwen of zelfs verwijderen.
Vergeet niet jouw nickname te vermelden in de e-mail.


Help doorzoeken

Help doorzoeken op trefwoord: