Hoe kom ik van die beveiligings waarschuwing af?

Sommigen krijgen een beveiligingswaarschuwing, met de tekst: "Wilt u alleen de inhoud van de pagina weergeven die via de beveiligde verbinding is verzonden?"

Dat gebeurt op pagina's waar mensen plaatjes hebben staan die van een andere site afkomen. We kijken of we daar wat aan kunnen doen. Maar je kunt ook zelf die vervelende melding uitzetten:

http://www.pc-active.nl/special-windows-7/207347-windows-7-supertip-ie.html.